Du är här:Start > Verksamhet > Tisdagsträffen

Tisdagens höjdpunkt; Klockankl 15.00 den första tisdagen i månaden, samlas vi i Korskyrkans församlingsvåning som är belägen en trappa upp. Lokalen är rymlig och ljus och det finns hiss, så rörelsehinder behöver inte betyda ett stopp för att komma med. Och, så klart... kaffeservering med gott dopp ser vi som viktigt i sammanhanget.
Tisdagsträffen riktar sig främst till Daglediga och Pensionärer men alla är välkomna!
Vissa av samlingarna sker inom RPG (Riksförbundet Pensionärsgemenskap). Detta innebär att flera kyrkor inbjuder till denna träff och alla är som vanligt välkomna antingen man är medlem i RPG eller inte!
Alla samlingar sker i samarbete med studieförbundet Bilda.

PROGRAM FÖR HÖSTEN 2017

5 SEPTEMBER KL 15.00 "Musiken i våra liv". Systrarna Ann & Lill. Ann Andersson & Lill Marsh

21 SEPTEMBER (OBS TORSDAG) RPG i Bodakyrkan
kl.15.00 "Med buss genom Iran"