Du är här:Start > Verksamhet > Tisdagsträffen

Tisdagens höjdpunkt; Klockankl 15.00 den första tisdagen i månaden, samlas vi i Korskyrkans församlingsvåning som är belägen en trappa upp. Lokalen är rymlig och ljus och det finns hiss, så rörelsehinder behöver inte betyda ett stopp för att komma med. Och, så klart... kaffeservering med gott dopp ser vi som viktigt i sammanhanget.
Tisdagsträffen riktar sig främst till Daglediga och Pensionärer men alla är välkomna!
Vissa av samlingarna sker inom RPG (Riksförbundet Pensionärsgemenskap). Detta innebär att flera kyrkor inbjuder till denna träff och alla är som vanligt välkomna antingen man är medlem i RPG eller inte!
Alla samlingar sker i samarbete med studieförbundet Bilda.

PROGRAM FÖR VÅREN 2018

6 FEBRUARI KL 15.00 "En tro som bär" . Anita o Thomas Granath, Uddevalla

22 FEBRUARI (OBS TORSDAG) RPG i Bodakyrkan, 14.00 Årsmöte
KL.15.00 "På pilgrimsvandring till Santiago de Compostella", Torbjörn Skoog

6 MARS KL 15.00 "Från bönehus till operahus", Rolf Nilsson

20 MARS KL.15.00 "Det vi ville bli", RPG i Pingstkyrkan, Britta Hermansson

3 APRIL KL 15.00 "Under ytan i Röda Havet", Seppo Rappinoja (undervattensfotograf)

8 MAJ KL. 15.00 "I sångens tecken-Sånger som berör". Christina Baiko och Samuel Nilströmer sjunger för oss och med oss.
(Tidigare annonserat program som framflyttats till hösten 2018:"Enkel tågbiljett Aten - Jönköping", En yttre och inre resa, Eugenia Hillinge )

Varmt välkommen!