Du är här:Start > Verksamhet > Tisdagsträffen

Tisdagens höjdpunkt; Klockan 15.00 den första tisdagen i månaden, samlas vi i Korskyrkans församlingsvåning som är belägen en trappa upp. Lokalen är rymlig och ljus och det finns hiss, så rörelsehinder behöver inte betyda ett stopp för att komma med. Och, så klart... kaffeservering med gott dopp ser vi som viktigt i sammanhanget.
Tisdagsträffen riktar sig främst till Daglediga men alla är välkomna!
Vissa av samlingarna sker inom RPG (Riksförbundet Pensionärsgemenskap). Detta innebär att flera kyrkor inbjuder till denna träff och alla är som vanligt välkomna antingen man är medlem i RPG eller inte!
Alla samlingar sker i samarbete med studieförbundet Bilda.

PROGRAM FÖR HÖSTEN 2019

3 SEPTEMBER KL 15.00 "Att möta hela världen i Borås", Rebecka Benjaminsson Larsson

11 SEPTEMBER(onsdag) KL 15.00 RPG-träff i Lutherska Missionskyrkan, Äldreombudet Maria Nilséus informerar. "Vad kan kommunen göra för sina äldre"

1 OKTOBER KL 15.00 "Sånger om kärlek och trygghet", Matts Blomberg,Herrljunga

16 OKTOBER(onsdag) KL 15.00 RPG-träff i Pingstkyrkan". Sång av "Brickbandet". Kvinnor som arbetar för bättre villkor för kvinnor i Tanzania.

5 NOVEMBER KL 15.00 "Bolivia i våra hjärtan". Anita och Kjell Demker.

13 NOVEMBER(onsdag) KL 15.00 RPG-träff i Immanuelskyrkan"Förvandlade liv i Sverige". Rickard Lundgren berättar om evangelisation och mission i Sverige.

3 December KL 15.00 "Sånger i Jul och Advent", Bettan och Lars Böhm, m.fl.

Varmt välkommen!