Du är här:Start > Verksamhet > Tisdagsträffen

Tisdagens höjdpunkt; Klockankl 15.00 den första tisdagen i månaden, samlas vi i Korskyrkans församlingsvåning som är belägen en trappa upp. Lokalen är rymlig och ljus och det finns hiss, så rörelsehinder behöver inte betyda ett stopp för att komma med. Och, så klart... kaffeservering med gott dopp ser vi som viktigt i sammanhanget.
Tisdagsträffen riktar sig främst till Daglediga men alla är välkomna!
Vissa av samlingarna sker inom RPG (Riksförbundet Pensionärsgemenskap). Detta innebär att flera kyrkor inbjuder till denna träff och alla är som vanligt välkomna antingen man är medlem i RPG eller inte!
Alla samlingar sker i samarbete med studieförbundet Bilda.

PROGRAM FÖR VÅREN 2019

5 FEBRUARI KL 15.00 "Ögonblick av nåd", Naturfotograf Reine Jonsson, Nässjö.

21 FEBRUARI KL 15.00 "Gärdhem i fokus", RPG i Bodakyrkan, Sune Aronsson och Lennart Fridén.
(För medlemmar i RPG: Årsmöte kl. 14.00 före ovanstående samling)

5 MARS KL 15.00 "Minns du sången". Maria Pulkinen med systrarna Kristine och Sandra.

2 APRIL KL 15.00 "Resan genom stormen". Lotta Bornö.

11 APRIL KL 15.00 "Textilier med Bibeln som inspiration"-RPG i Bodakyrkan
Karin Hedberg, textilkonstnär, Fritsla.

7 MAJ KL 15.00 "Sånger till glädje och tröst", Per-Göran o Monica Ekeroos samt Lindor Lindén.

Varmt välkommen!