Du är här:Start > Verksamhet > Konfirmation

Konfirmation 18/19

Varför ska du konfirmera dig?

Att konfirmera sig är ett bra sätt att ta reda på vad kristen tro handlar om och vad man själv tror på. Frågor som varför finns jag? Hur kan Gud ha en son? Vad händer efter döden? Några av alla de frågor vi kommer prata om.

Härlig gemenskap väntar för dig som väljer att konfirmera dig!

Vi kommer att träffas på onsdagar kl 17.30-19.00. Utöver onsdagarna kommer vi ha ett kortare läger och vecka 7 har vi planerat att åka till Valencia i Spanien. Där vi kommer att få se lite vad en missionär gör.

Kursen är för dig som går i åk 8 eller åk 9. Kursen kommer att kosta 2000kr, med möjlighet att delbetala.
Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Jonatan Persson.
mail. ungdomsledare@korskyrkan.org

Anmäl dig på denna länk.

Vi börjar med en informationskväll den 26 September. Där vi berättar vad konfirmation innebär i Korskyrkan och vad som kommer hända under året. Alla deltagare och föräldrar är välkomna kl 18.00

Välkommen!