Du är här:Start > Verksamhet > 20/30

Korskyrkan Borås - 20/30

Är du i en ålder runt 20/30år? Varmt välkommen till oss och till våra samlingar just för dig.

Kanske är du student och på väg att utbilda dig? Kanske är du färdig med studierna och på väg in i ett arbete? Kanske är du på väg att flytta någon annanstans, eller rent av på väg att flytta hit till Borås? Oavsett hur livet och framtiden ser ut så tror vi att kyrkan kan spela en väldigt viktig roll i ditt liv. Dessutom tror vi att du som är ung har någonting viktigt att ge. Så du är verkligen mer än välkommen till oss!

Inom 20/30 anordnar vi bland annat frukostar och middagar runt ett antal av våra gudstjänster varje termin. Håll dig uppdaterad på vår Facebooksida - Korskyrkan Borås - 20/30 - för att se vad som är på gång.

Kanske är du intresserad av att vara med i en husgrupp eller kanske vill du bara prata en stund? Kontakta då gärna Anders Lannsjö som är vår pastor och leder vårt 20/30-arbete. Du finner Anders kontaktuppgifter under "kontakt" längst upp på sidan. Eller kom bara till någon samling i kyrkan så ska vi försöka hjälpa dig till rätta.

Välkommen!