Är du vår nya barnledare?

Vi vill skapa en plats där barn och unga växer i gemenskap med varandra och Jesus. Vill du vara med?! Nu söker Korskyrkan i Borås ny barnledare.

Drömmer du om att arbeta i en växande församling som en del av ett större medarbetarteam? Har du ett särskilt hjärta för barnen och deras plats i församlingen? Om svaret på de frågorna är JA så ska du söka tjänsten som vår nya barnledare.

Om tjänsten:

Som barnledare hos oss ligger ditt största fokus på barnens gudstjänst på söndagar samt vår veckosamling ”Draget”. Då ingen kan göra allt själv, tvärtom så tror vi att en av dina viktigaste uppgifter blir att inspirera, engagera och framförallt leda alla de ideella ledare som idag finns i vår barnverksamhet. Tillsammans kan vi skapa någonting riktigt, riktigt bra.

Tillsammans är också ledordet för det engagerade medarbetarteam (just nu fyra anställda) där du blir en viktig kugge. Ledare för teamet är församlingens pastor Stig Bomberhult.

Vi tänker oss en tillsvidareanställning på 100% men är öppna att diskutera omfattning och innehåll beroende på dina förutsättningar, tillträde i augusti.

VI VILL:

- att du ska tycka om att jobba med barn.

- att du ska drivas av och trivas med att få vara med och förmedla evangelium till barnen.

VI TROR:

- att du kommer ha det roligt på jobbet tillsammans med alla härliga barn, ledare och kollegor.

- att du kommer upptäcka allt det fina med Borås om du inte redan gjort det.

- att du i den här rollen kan utvecklas i dina talanger och gåvor.

VI HOPPAS:

- att du ska söka tjänsten om du läst ända hit och fortfarande har en positiv känsla i kroppen.

Vi behandlar ansökningar fortlöpande, sista ansökningsdag är dock 14 april. Maila ditt CV och ett personligt brev till pastor stig.bomberhult@korskyrkan.org eller Malin Brooks på malinbrooks@gmail.com. Vid frågor om tjänsten kan du kontakta Stig på 073 - 519 45 91 eller maila oss. 

Om Korskyrkan Borås

Korskyrkan Borås är en varm, växande församling som i dagsläget består av ca 380 medlemmar, varav en stor del är barnfamiljer. Vi är en församling med drömmar och vi arbetar för att se de bli verklighet. Just nu drömmer vi bland annat om att få bygga om kyrkan, att bli fler som firar gudstjänst ihop men framförallt så drömmer vi om att få vara en plats där människor får växa i tron på Jesus Kristus. Detta gäller inte minst vår barnverksamhet som är och alltid kommer att vara en viktig del av församlingens DNA.

Publicerat den 5 mars

Relaterad information