Andrew Peterson & A Treehouse Wait

Äntligen kommer den amerikanske singer/songwritern Andrew Peterson tillbaka till Sverige & Borås igen!

I slutet av september gör Andrew en miniturné i Sverige i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen. Turnén kommer till Korskyrkan i Borås den 20 september kl 19.00 (insläpp från 18:30.) Förutom Andrew så kommer också Jenny Wahlström (A Treehouse Wait) att medverka på turnén.

Varmt välkommen med på en konsertupplevelse utöver det vanliga där din själ kommer få balsam och dina sinnen bli både inspirerade,
utmanade och uppmuntrade.

Hela turnén arrangeras tillsammans med och till förmån för Erikshjälpen och allt överskott från turnén kommer gå till deras arbete för utsatta barns rättigheter.
Köp biljetter Här!

Det finns också möjlighet att köpa biljetter i samband med gudstjänsterna i Korskyrkan. (Då kostar biljetten 200kr och 25kr går till byggnadskassan). Eventuellt kvarvarande biljetter kommer säljas "på dörren" för 200kr

Lyssna på artisterna här:
Andrew Peterson
A Treehouse Wait